NLRHC Palliative Care

Project Details

START September 2019
COMPLETION estimated March 2020
ORIGINAL BUDGET $ 1.3 M
FINAL COST $ 869 K +$ 57 K

This project is a full renovation of three patient rooms, including separate lounge
areas and washroom in each room, and a renovation of a shared Family Lounge Area.
One of these patient rooms is now designated for Bariatric Patient Care. Renovation
scope of work includes new ceilings, lighting, flooring, partitions, headwalls, sliding
barn doors, full washroom renovation (including installation of all new plumbing
fixtures and epoxy flooring), new kitchenettes including sink and millwork, and the
addition of handwash sinks in each room. The shared Patient Lounge includes new
flooring, new lighting, a new digital fireplace display, and large scale wall graphics to
warm up the space.